Cel Mai Bun Mic Dejun Cartofi Vreodată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați cei mai buni cartofi pentru micul dejun. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 221 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Un amestec de cartofi, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Pentru Micul Dejun, Cartofi Pentru Micul Dejun, și Cartofi Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.In un castron mare, aruncați împreună cartofii, usturoiul, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, uleiul de măsline, untul, sarea condimentată, piperul cayenne și puțină sare și piper kosher.
Turnați cartofii pe două foi de copt cu margini.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, agitând tigaia de două ori.Ridicați focul la 500 de grade și coaceți până când sunt crocante și rumenite, 15 până la 20 de minute, aruncând de două ori.
Se presară cu puțină sare și piper înainte de servire.