Cel Mai Bun Fleică

Cel mai bun fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 779 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, slănină, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă de la Norecipes are 6 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați într-un castron carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, usturoiul, panko, Gruyere, oul, laptele, pasta de roșii, sosul Worcestershire, mierea, sosul de soia, pimentulinculn, sarea, piperul și cimbru. Puneți o mănușă sigură pentru alimente și folosiți mâna pentru a frământa amestecul până la uniformizare. Tapetați o tigaie pentru pui cu niște hârtie pergament. Acest lucru face curățarea mult mai ușoară și împiedică pâinea de carne să se lipească de tigaie. Formați amestecul de carne într-o pâine pe hârtia pergament. Se acoperă cu slănina, suprapunându-se ușor fiecare felie.
Coaceți pâinea de carne timp de 30 de minute. În timp ce pâinea de carne este la cuptor, faceți glazura amestecând ketchup-ul, mierea, sosul Worcestershire și muștarul într-un castron mic pentru a combina.
Scoateți pâinea de carne din cuptor și acoperiți-o cu glazura. Întoarceți pâinea de carne la cuptor și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru instand read citește 160 de grade F.
Scoateți pâinea de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a o tăia.
Se servește cu piure de cartofi.