Cel Mai Bun Cheesecake Vreodată
Această rețetă face 10 porții cu 630 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, firimituri de cracker graham, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. Pregătiți crusta.
Se amestecă firimiturile, zahărul și untul și se presează în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. (Îmi place să-mi aliniez tigaia cu o rundă de pergament de 9 inci). într-un castron mare, cu mixerul la viteză medie, bateți crema de brânză doar până se omogenizează; bateți încet în zahăr, răzuind bolul adesea cu spatula de cauciuc.
Adăugați extracte, suc de portocale, smântână, făină, gălbenușuri de ou și ouă; se amestecă până se omogenizează. Nu bateți ouăle, ci doar amestecați-le și încercați să nu bateți aer suplimentar în aluat.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Coaceți cheesecake 12 minute. Reduceți căldura cuptorului la 300 de grade; coaceți cu 35 de minute mai mult. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; se răcește complet în tigaie pe grătar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau până când este bine răcit.Când cheesecake-ul este ferm, cu spatula, slăbiți partea de tigaie din cheesecake și scoateți tortul din fundul tigaiei; glisați pe placa de servire.
Se toarnă topping peste centru.Dacă ați folosit pergament, puteți trage ușor tortul pe un platou frumos de servire. În caz contrar, serviți-l doar de pe fundul cratiței.