Cel Mai Bun Cheesecake Vreodată

Cel Mai Bun Cheesecake Vreodată
Această rețetă face 10 porții cu 630 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, firimituri de cracker graham, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. Pregătiți crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă firimiturile, zahărul și untul și se presează în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. (Îmi place să-mi aliniez tigaia cu o rundă de pergament de 9 inci). într-un castron mare, cu mixerul la viteză medie, bateți crema de brânză doar până se omogenizează; bateți încet în zahăr, răzuind bolul adesea cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați extracte, suc de portocale, smântână, făină, gălbenușuri de ou și ouă; se amestecă până se omogenizează. Nu bateți ouăle, ci doar amestecați-le și încercați să nu bateți aer suplimentar în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți cheesecake 12 minute. Reduceți căldura cuptorului la 300 de grade; coaceți cu 35 de minute mai mult. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; se răcește complet în tigaie pe grătar. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau până când este bine răcit.Când cheesecake-ul este ferm, cu spatula, slăbiți partea de tigaie din cheesecake și scoateți tortul din fundul tigaiei; glisați pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă topping peste centru.Dacă ați folosit pergament, puteți trage ușor tortul pe un platou frumos de servire. În caz contrar, serviți-l doar de pe fundul cratiței.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista