Cel Mai Bun Burger De Curte
Rețeta Best Backyard Burger este gata în aproximativ 19 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 100 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ LT Backyard Burger, Ultimate Backyard Burger, și Nu Burgerul Dvs. Mediu De Grătar Din Curte.
Instrucțiuni
Pasul 1 forma de mână & sezon: într-un castron mare de amestecare, combina 1 kilogram sol muschi de vita cu 1/4 cana ras ceapa spaniolă, 1 1/2 lingurite sos Worcestershire, și 1/4 linguriță kosher sau sare de mare. Cu mâinile curate, amestecați ușor până când ingredientele sunt bine combinate. (Lucrul manual ajută burgerul să rămână împreună.) Împachetați o cană de măsurare de 1/2 cană cu carne de vită.
Îndepărtați și modelați într-o pată ușor aplatizată de aproximativ 1 inch grosime.
Așezați burgerii pe un platou și macinați 1/8 linguriță de piper peste ele. Întoarceți-le și macinați încă 1/8 linguriță de piper deasupra.
Pasul 2 porniți grătarul: un grătar cu cărbune sau gaz vă oferă de departe cea mai bună aromă, dar puteți folosi și o tigaie pentru grătar. Indiferent de metoda pe care o utilizați, începeți întotdeauna cu un grătar curat.
Pentru cărbune sau lemn de esență tare: aprindeți cărbunele sau lemnul și aduceți cărbunii la o flacără roșie uniformă. Pentru un grătar pe gaz, încălziți grătarul la foc mare și frecați grătarul cu un prosop de hârtie pliat înmuiat în ulei de măsline (folosiți clești pentru a ține prosopul de hârtie). Reduceți flacăra la mediu. Niciodată char burger-se poate crea cancerigene dăunătoare.
Puneți burgerii pe grătar; gătiți 5 minute. Răsturnați burgerii, acoperiți grătarul și continuați să gătiți încă 4-5 minute pentru o coacere medie. (Asigurați-vă că temperatura internă ajunge la 160.) Nu apăsați burgerul în jos cu o spatulă sau veți stoarce sucurile aromate (și riscați să creați substanțele cancerigene menționate mai sus). Pentru cheeseburgeri, acum este momentul să completați burgerul cu o felie de brânză cu conținut redus de grăsimi, cum ar fi elvețian, Muenster sau Cheddar. Folosind clești sau o spatulă rezistentă la căldură, transferați burgerii pe o farfurie sau platou curat.
Pasul 4 DRESS ' EM UP: în timp ce burgeri sunt de gătit (sau înainte de a începe), a pus o placă de condiment împreună. Când mergeți cu carne cu conținut scăzut de grăsimi, trebuie să ridicați aroma în alte moduri. Încercați suplimente precum ceapa feliată subțire, roșiile coapte feliate și frunzele proaspete de salată romaine, toate adăugând și substanțe nutritive suplimentare. Și nu uitați ketchup - ul, muștarul Dijon, gustul și murăturile de mărar feliate. Când burgerii sunt gătite, așezați pe jumătatea inferioară a fiecăruia dintre cele 4 chifle de hamburger din grâu integral. Îmbracă-ți burgerul, acoperă cu jumătatea superioară a chiflei și bucură-te.