Cel Mai Bun Bobotie

Cel Mai Bun Bobotie
Cel mai bun Bobotie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 665 calorii, 35g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de chutney, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in uleiul incins pana se inmoaie. Rupeți carnea de vită măcinată în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați laptele într-un vas puțin adânc. Înmuiați pâinea în lapte. Strângeți excesul de lapte din pâine. Pune laptele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Adăugați pâinea în amestecul de carne de vită. Se amestecă stafidele, gemul de caise, chutney-ul, pudra de curry, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Gem De CaiseGem De Caise
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
În timp ce bobotie se coace, amestecați împreună laptele rezervat, oul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se toarnă deasupra vasului.
9
Așezați frunza de dafin pe partea superioară a amestecului de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Întoarceți bobotie la cuptor până când blatul se rumeneste, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Painted Wolf The Den Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista