Cel Mai Bun Bobotie

Cel Mai Bun Bobotie
Cel mai bun Bobotie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 665 calorii, 35g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de chutney, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in uleiul incins pana se inmoaie. Rupeți carnea de vită măcinată în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați laptele într-un vas puțin adânc. Înmuiați pâinea în lapte. Strângeți excesul de lapte din pâine. Pune laptele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Adăugați pâinea în amestecul de carne de vită. Se amestecă stafidele, gemul de caise, chutney-ul, pudra de curry, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Gem De CaiseGem De Caise
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
În timp ce bobotie se coace, amestecați împreună laptele rezervat, oul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă deasupra vasului.
9
Așezați frunza de dafin pe partea superioară a amestecului de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
10
Întoarceți bobotie la cuptor până când blatul se rumeneste, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Painted Wolf The Den Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista