Ceapă Maui prăjită cu Pamesan cremos

Ceapă Maui prăjită cu Pamesan cremos
Ceapa Maui prăjită cu Pamesan cremos este o fără gluten și primar garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vermut, frunze de cimbru, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip De Ceapă Maui Caramelizată, Friptură de filet și ceapă Maui, și Sloppy Joes cu paie de ceapă Maui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți smântâna și vermutul într-o cratiță până începe să baloneze în jurul marginilor. Aruncați căței de usturoi și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
VermutVermut
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați usturoiul să se absoarbă în cremă aproximativ o oră. Apoi scoateți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți ceapa pe o foaie de copt și stropiți-le cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se condimentează cu sare și piper și se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Coace15 minute.
7
Transferați ceapa într-un vas de copt și lingurați crema pe ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Acoperiți în folie și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Scoateți folia și presărați Parmigiano Reggiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Ridicați temperatura la 232° și coaceți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista