Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa dulce prăjită lent cu pudră de "lemn dulce". Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână migdale albite, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi dulci prăjiți și păstârnac cu pudră de Chili, Braid dulce citrice aromate licorice, și Rață prăjită cu sos de lemn dulce-Merlot.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați straturile exterioare ale cepei până când fiecare are aproximativ 3 inci în diametru. Tăiați capetele rădăcinii astfel încât ceapa să stea în poziție verticală. Aranjați ceapa pe o foaie mare de copt cu margini și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți timp de aproximativ 4 ore, până când sunt parțial înmuiate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți folia și coaceți ceapa în treimea superioară a cuptorului timp de 2 ore mai mult, rotindu-le ocazional, până când sunt foarte fragede și rumenite bogat afară. Dacă ceapa începe să iasă din piele, împingeți-le înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Între timp, întindeți măslinele tocate pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la putere mare timp de 12 minute până când măslinele sunt deshidratate, dar încă pline; transferați într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Transferați măslinele într-un castron mediu și ștergeți robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Pulsați migdalele în robotul de bucătărie până la măcinat fin; transferați pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu zahărul demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți în același cuptor cu ceapa timp de aproximativ 6 minute, amestecând de câteva ori, până devin aurii și prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lasă să se răcească.
10
Adăugați migdalele în măsline și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Aluat De Pâine De Porumb
11
Într-o cratiță, aduceți semizeul la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați uleiul și oțetul și amestecați bine. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
14
Folosind un cuțit zimțat, tăiați pătratul superior al fiecărei cepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
15
Transferați ceapa în farfurii. Lingurați vinaigreta deasupra și garnisiți cu amestecul de migdale-măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt