Ceai De Mentă Marocan

Ceai De Mentă Marocan
Ceaiul de mentă marocan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 27 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, apă, ceai de praf de pușcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Salată marocană de miel cu morcovi și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceaiul în ceainic și turnați 1 cană de apă clocotită, apoi rotiți ușor pentru a încălzi oala și clătiți ceaiul. Se strecoară și se aruncă apa, rezervând frunzele de ceai în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
CeainiculCeainicul
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați restul de 4 căni de apă clocotită în ceai și lăsați să se absoarbă 2 minute. Se amestecă zahărul (după gust) și crenguțele de mentă și se mai abrupt cu 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
MentăMentă
CeaiCeai
3
Serviți în pahare mici rezistente la căldură.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista