Ceai De Mentă Marocan
Ceaiul de mentă marocan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 27 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, apă, ceai de praf de pușcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Salată marocană de miel cu morcovi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceaiul în ceainic și turnați 1 cană de apă clocotită, apoi rotiți ușor pentru a încălzi oala și clătiți ceaiul. Se strecoară și se aruncă apa, rezervând frunzele de ceai în oală.
Adăugați restul de 4 căni de apă clocotită în ceai și lăsați să se absoarbă 2 minute. Se amestecă zahărul (după gust) și crenguțele de mentă și se mai abrupt cu 3 până la 4 minute.
Serviți în pahare mici rezistente la căldură.