Ceai de lămâie și busuioc
Ceaiul de lămâie și busuioc ar putea fi exact rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială pe care ați căutat-o. Această rețetă este pentru 2 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 18 calorii . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, apă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Funcționează cel mai bine ca băutură și se găsește în aproximativ 10 minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși poate fi remediat). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceai de lavandă cu macaroane franțuzești cu lămâie , Ceai cu gheață cu miere, ghimbir și lămâie și Fursecuri cu ceai de migdale .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Adăugați busuiocul, coaja de lămâie și frunzele de ceai; acoperiți și lăsați la infuzat timp de 4 minute. Strecurați, aruncând busuiocul, coaja de lămâie și frunzele de ceai.