Ceai cu gheață Long Island cu grapefruit
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în repertoriul dvs., ceaiul cu gheață Grapefruit Long Island ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 645 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Pentru 6,1 USD per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tequila, zahăr, grapefruit roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și GZ Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Echipament special: O tavă de brioșe cu 12 căni
Scoateți frunzele din 10 crenguțe de mentă. Împărțiți-le între cele 12 căni dintr-o formă de brioșe de 12 căni.
Se toarnă apă pentru a acoperi. Congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore.
Combinați zahărul cu 1 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați restul de 10 crenguțe de mentă.
Se ia de pe foc și se pune la macerat 15 minute. Se strecoară și se lasă siropul simplu să se răcească puțin.
Amestecați ginul, sucul de grepfrut, romul, tequila, triple sec, vodca și siropul de mentă într-un recipient de dimensiunea unui galon. Se da la rece până când este gata de servire.
Turnați amestecul într-un castron mare pentru punch.
Se toarnă cola chiar înainte de servire. Puneți 6 până la 8 felii de grapefruit în punch. Desfaceți cuburile de gheață de mentă și adăugați-le în bolul pentru punch.
Se servesc in cupe peste gheata si se orneaza cu crengute de menta.
De la Food Network Kitchens