Cea Mai Cremoasă Supă De Porumb Vegană

Cea Mai Cremoasă Supă De Porumb Vegană
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Cea mai cremoasă supă de porumb vegană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 304 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 2,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecetes necesită frunze de dafin, ceapă, țelină și drojdie nutritivă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudră De Porumb Vegană, Pudră De Porumb Vegană, și Pudră De Porumb Vegană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, țelina și morcovii în uleiul fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Amestecați cartofii, conopida, frunzele de dafin, cimbru și oregano în legume; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă bulion de legume și 6 căni de boabe de porumb și în amestec de legume și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Puneți restul de 2 căni de boabe de porumb, caju și drojdie nutritivă într-un blender și adăugați câteva linguri mari de bulion fierbinte în blender. Lucrați în loturi, dacă este necesar, umplând blenderul nu mai mult de jumătate plin pe lot. Acoperiți capacul cu un prosop de vase și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece până se omogenizează. Se amestecă amestecul de caju în oala de supă; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
CajuCaju
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, 10 Căni De Apă Rece, împărțite, Tipul Elementului De Meniu

Chardonnay, băuturi alcoolice și vin alb sunt alegerile mele de top pentru Chowder de porumb. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. David Bruce Russian River Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
David Bruce Râul Rus Chardonnay
David Bruce Râul Rus Chardonnay
Culoare paie deschisă, cu arome de mandarină, caș de lămâie, fructe de piatră, flori de flori albe și un indiciu de butterscotch. Pe gust există arome de grapefruit alb, piersic, nuci pecan prăjite cu aciditate echilibrată și note minerale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Revista