Cea mai bună și mai Brânză baie de anghinare
Cea mai bună și mai Brânză baie de anghinare este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 433 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de brânză mozzarella, pătrunjel, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scurgeți anghinarea, stoarceți sucul din ele, îndepărtați-le și puneți-le într-o caserolă de 1 litru.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați brânza Mozzarella, parmezanul și maioneza.
Se toarnă acest amestec în caserolă și se amestecă bine până când inimile de anghinare se amestecă bine.
Presară pătrunjelul deasupra.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când scufundarea se rumeneste deasupra.