Supa de ciuperci maghiară din Geneva ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână roșii, boia maghiară, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Supă Maghiară De Ciuperci, Supă Maghiară De Ciuperci, și Supă Maghiară De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt pana cand este parfumata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți până când ciupercile sunt fragede, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă mărarul, boiaua, sosul de soia și bulionul de pui în amestecul de ciuperci; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Bateți laptele și făina împreună într-un castron mic. Se amestecă amestecul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați roșia și ardeiul de ceară maghiară. Întoarceți capacul în oală și fierbeți încă 15 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ardei Iute De Ceară
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Amestecați smântâna în supă și continuați să gătiți și să amestecați până când supa s-a îngroșat, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Scoateți ardeiul și Roșia de ceară maghiară și aruncați înainte de a servi supa.