Cea mai bună supă maghiară de ciuperci din Geneva
Supa de ciuperci maghiară din Geneva ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână roșii, boia maghiară, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Supă Maghiară De Ciuperci, Supă Maghiară De Ciuperci, și Supă Maghiară De Ciuperci.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt pana cand este parfumata, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți până când ciupercile sunt fragede, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă mărarul, boiaua, sosul de soia și bulionul de pui în amestecul de ciuperci; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute.
Bateți laptele și făina împreună într-un castron mic. Se amestecă amestecul în supă.
Adăugați roșia și ardeiul de ceară maghiară. Întoarceți capacul în oală și fierbeți încă 15 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Amestecați smântâna în supă și continuați să gătiți și să amestecați până când supa s-a îngroșat, încă 5 până la 10 minute.
Scoateți ardeiul și Roșia de ceară maghiară și aruncați înainte de a servi supa.