Cea Mai Bună Supă De Pui Cu Aragaz Lent

Cea Mai Bună Supă De Pui Cu Aragaz Lent
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Cea mai bună supă de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, și 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Pesto.

Instrucțiuni

1
Se toarnă supa de pui și supa de cartofi într-un aragaz lent; adăugați piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Supă De CartofiSupă De Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gatiti la foc mic pana cand puiul nu mai este roz la mijloc, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a se răci ușor, mărunțiți și reveniți la aragazul lent. Amestecați apa, țelina, morcovii, varza și pătrunjelul în amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Gatiti la mare pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista