Cea Mai Bună Supă De Pui Cu Aragaz Lent

Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Cea mai bună supă de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, morcovi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, și 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Pesto.
Instrucțiuni
Se toarnă supa de pui și supa de cartofi într-un aragaz lent; adăugați piept de pui.
Gatiti la foc mic pana cand puiul nu mai este roz la mijloc, aproximativ 4 ore.
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a se răci ușor, mărunțiți și reveniți la aragazul lent. Amestecați apa, țelina, morcovii, varza și pătrunjelul în amestecul de supă.
Gatiti la mare pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 2 ore.