Cea mai bună supă de Broccoli brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, lapte, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Broccoli Cu Brânză, Supă De Broccoli Cu Brânză, și Supă De Broccoli Cu Brânză.
Instrucțiuni
1
Combinați broccoli, cartofi, țelină, morcovi și ceapă într-un vas mare; turnați suficientă apă peste amestecul de legume pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cuburi de bulion în oală. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu; gatiti la foc mic pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
În timp ce legumele se fierbe, topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina în untul topit pentru a se încorpora. Amestecați încet laptele în amestecul de unt, gătind și amestecând până când aveți un sos gros, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Reduceți căldura sub legume la minim. Se amestecă sosul în amestecul de legume pentru a se combina ușor cu lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
5
Adăugați brânză în cantități mici, permițând fiecărei adăugări să se topească în supă înainte de a adăuga următoarea.