Cea Mai Bună Rețetă De Curry De Pui Roșu Thailandez

Cea Mai Bună Rețetă De Curry De Pui Roșu Thailandez
Cea mai bună rețetă de Curry de pui roșu thailandez este a fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 606 calorii, 31g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,43 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, bulion de pui, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Curry roșu thailandez cu legume, Rețetă De Curry Thailandez, și Rețetă De Midii De Curry Roșu Thailandez.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista