Cea Mai Bună Rețetă De Burger

Cea Mai Bună Rețetă De Burger
Cel mai bun Burger Reteta ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 576 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cap la magazin și ridica piept, chuck, chuck, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), Rețetă De Burger De Rață, și Rețetă De Burger Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați orice piele argintie și orice părți dure și pietroase de pe mandrină, piept și coaste scurte. Rezervați pielea și zgârierea pentru a face stoc de carne de vită sau, dacă vi se pare că se îndepărtează, aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Folosind cuțitul, tăiați orice bucăți mari de grăsime vizibilă din cele trei tipuri diferite de carne. Unele grăsimi pot-și, de fapt, ar trebui-să rămână. Rezervați grăsimea tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Tăiați mandrina, pieptul și coastele scurte în cuburi de 1 inch, păstrând cele trei tipuri de carne de vită separate. Se cântărește carnea de vită, păstrând în continuare tipurile separate. Ar trebui să ajungeți cu un total de aproximativ 7 kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Sareți bucățile de carne de vită, folosind 1/2 cană de sare pentru 7 kilograme de carne. (Dacă aveți mai mult de 7 kilograme de carne, folosiți puțin mai multă sare; dacă aveți mai puțin de 7 kilograme, folosiți puțin mai puțină sare. Ai nevoie de puțin sub o lingură de sare kosher pe kilogram de carne de vită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Așezați carnea pe o grătar așezată peste o foaie de copt cu margini, păstrând în continuare cele trei tipuri separate. Se da la frigider, neacoperit, timp de 2 zile. Acoperiți și refrigerați grăsimea rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Când sunteți gata să măcinați carnea, tăiați 1 1/2 kilograme din grăsimea rezervată în cuburi de 1/2 inch. (Dacă aveți mai mult de 7 kilograme de carne, folosiți puțin mai multă grăsime; dacă aveți mai puțin de 7 kilograme de carne, folosiți puțin mai puțină grăsime.) Rezervați bucățile rămase de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Configurați-vă mașina de tocat carne, indiferent dacă este un fel de modă veche care se fixează pe tejghea sau un atașament pentru robotul dvs. de bucătărie fantezie schmancy sau mixerul de stand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
8
Măcinați cele 1 1/2 kilograme de grăsime cubată cu pieptul și coastele scurte și lăsați-o să cadă într-un castron mare. Acum moda o bandă largă de aterizare de soiuri de folie de plastic pe suprafața de lucru, folosind mai multe straturi suprapuse de folie de plastic. Treceți din nou amestecul de piept măcinat și coaste scurte și grăsime prin râșniță, de data aceasta adăugând mandrina pentru a crea o variație texturală. Pe măsură ce carnea măcinată iese din râșniță, lăsați cu grijă coloanele de carne măcinată să cadă una lângă alta pe folia de plastic într-o formațiune paralelă. Apoi stivați coloanele de carne pentru a crea o singură coloană mare de carne măcinată, care are 5 inci în, uh, circumferință. Înfășurați ușor carnea măcinată în folie de plastic, apăsând suficient de ferm, astfel încât coloana să se țină împreună, dar nu atât de ferm încât să o comprimați prea mult. Pentru a ușura felierea, refrigerați carnea măcinată timp de cel puțin o oră. (În acest moment puteți înfășura coloana de carne în mai multe straturi de folie de plastic și o puteți păstra la frigider pentru câteva zile sau o puteți congela până la trei luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Când sunteți gata să gătiți cel mai bun burger, desfaceți coloana de carne măcinată și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați-o pentru a forma cât mai multe cele mai bune burgeri pe care le doriți, fiecare cu grosimea de 3/4 până la 1 inch. Topiți o parte din grăsimea rezervată pe o plită sau într-o tigaie mare, de preferință din fontă, la foc mediu-mare. În același timp, încălziți o altă plită sau tigaie mare, dar neîngrășată, la foc mediu. Căutați fiecare tort, fără a-l mișca, timp de 60 până la 90 de secunde. Ar trebui să se formeze o crustă. Folosind o spatulă metalică subțire, răsturnați tortele și căutați cu grijă cealaltă parte timp de 45 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Transferați prăjiturile în tigaia fără grăsime la foc mediu pentru a termina gătitul la coacerea dorită și pentru a permite scurgerea unei părți din grăsime. Cantitatea exactă de timp depinde de modul în care vă place burgerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați burgerii într-un loc cald încă 2 minute pentru a se odihni și a se scurge. (La Mission Street Food folosesc un suport de sârmă setat la aproximativ un centimetru deasupra grătarului. Credem că un suport de răcire cu sârmă așezat pe o foaie de copt cu margini într-un cuptor scăzut va face, de asemenea, trucul.)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Asambla burger dumneavoastră cu toate acestea vă darn bine vă rog.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții60
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista