Cea Mai Bună Baie De Anghinare Cu Spanac Vreodată

Cea Mai Bună Baie De Anghinare Cu Spanac Vreodată
Cel mai bun Dip Spanac Anghinare vreodată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 345 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți parmezan, brânză pepper jack, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul tocat și gătiți câteva minute. Ridicați puțin căldura și aruncați spanacul. Se amestecă și se gătește câteva minute până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Scoateți spanacul din tigaie și puneți-l într-o strecurătoare mică. Strângeți excesul de suc înapoi în tigaie. Pune spanacul deoparte. Aruncați anghinarea și gătiți la foc mediu timp de câteva minute, până când lichidul este gătit și anghinarea începe să capete puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți anghinarea. În aceeași tigaie sau într-o oală diferită, topiți 3 linguri suplimentare de unt și bateți în 3 linguri de făină până când face o pastă. Gatiti la foc mediu-mic timp de un minut sau doua, apoi turnati lapte. Se amestecă și se gătește până se îngroașă ușor; stropiți mai mult lapte dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați cremă de brânză, feta, parmezan, pepper jack și cayenne și amestecați până când brânza se topește și sosul este neted. Se toacă anghinarea și spanacul și se adaugă în sos. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Se toarnă în vasul de copt cu unt. Se acoperă cu jack de piper suplimentar ras și se coace la 375 timp de 15 minute, sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți cu pene de pita, chipsuri sau biscuiți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista