"Caviar" de conopidă cu Prosciutto încrețit
"Caviarul" de conopidă cu Prosciutto încrețit este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, flori de conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caviar De Conopidă Cu Prosciutto Încrețit, Conopida cu prosciutto încrețit - o mușcătură Zesty, și Varză De Bruxelles Cu Prosciutto Încrețit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați floretele de conopidă într-un singur strat într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline; presărați piper negru și sare kosher, aruncând pentru a combina.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când conopida se rumeneste ușor.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați prosciutto în tigaie; saut 10 minute sau până când este crocant, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați amestecul de conopidă, amestecul de prosciutto și oțetul într-un castron mare; se pasează grosier cu o furculiță. Se amestecă pătrunjelul tocat. Lingură 2 linguri amestec de conopidă în fiecare frunză de andive.
Se servește cald sau la temperatura camerei.