Caviar D ' Aubergine (răspândire de vinete)

Caviar D ' Aubergine (răspândire de vinete)
Caviar d ' Aubergine (răspândirea vinetelor) este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 5 porții. Acest condiment are 243 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, tahini, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Vinete / Caviar, Vinetele mamei (vinete) se răspândesc, și Vinete Prăjite (Vinete) Răspândite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în jumătate și grătiți sau fierbeți la foc mare 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt moi și carbonizate la exterior, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți vinetele de pe piele când sunt suficient de reci pentru a le manipula și combinați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Se servește cu pâine plată marocană sau pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista