Catfish Ceviche

Catfish Ceviche
Catfish Ceviche este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, fileuri de somn crescute de fermă din SUA, coajă de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), Don ceviche {} și ceviche Peruvian bucătărie carte de bucate {giveaway}, și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruviană.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți somnul, coaja de grapefruit, coaja de tei, sucul de grapefruit și sucul de lămâie într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
SomnSomn
3
Puneți punga într-un recipient etanș și refrigerați timp de 4 până la 8 ore, rotind de 2 până la 3 ori, în acest timp, pentru a distribui uniform marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Scurgeți marinada și puneți peștele într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați Roșia, ceapa, uleiul de măsline, usturoiul, jalapeno, cilantro, oregano, sare, zahăr, chimen și avocado și amestecați ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somn în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista