Cataramă de pere și cireșe
Catarama de pere și cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 1108 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu cireșe, amestec de prăjituri, fulgi de ovăz instant cu arțar și zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cataramă de pere și cireșe, Cherry Cataramă, și Cataramă de afine și cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați un aragaz lent de 5 litri cu spray de gătit cu aromă de unt și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă, pere și extract de migdale.
Se toarnă în aragazul lent pregătit.
Presărați amestecul de tort peste amestecul de fructe. Punct cu unt. Într-un castron mic, combinați pachetul de fulgi de ovăz și migdalele.
Se presară peste amestecul de tort.
Așezați 8 prosoape de hârtie peste vasul aragazului lent și fixați-le cu capac. (Acest lucru ajută la captarea aburului.) Gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 6 ore. Nu ridicați capacul pentru a verifica tortul în primele 3 ore.
Se servește cald cu topping bătut.