Casă Verde Zeita Dip

Casă Verde Zeita Dip
Homemade Green Goddess Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsie, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Extra-Verde Zeita Verde Dip, Zeita Verde Dip, și Zeita Verde Dip.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie; procesați 1 până la 2 minute sau până când se omogenizează și ierburile sunt tocate fin. Lingura se înmoaie într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește răcit cu legume proaspete asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista