Casă Sno Bile
Homemade Sno Balls ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 468 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Serious Eats are 1764 de fani. Un amestec de pudră de cacao, fulgi de nucă de cocos, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Casă Sno Bile, Casă Din Asia De Vită Bile, și Bile De Prăjituri Fără Gătit De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți prăjitura cu ciocolată: Preîncălziți cuptorul la 350 km F și puneți o tigaie pentru cupcake, unsă ușor, deoparte. Cu un mixer de mână sau de stand, smântână împreună unt, zahăr, sare, bicarbonat de sodiu și praf de copt până la lumină și pufos, aproximativ trei minute.
Adăugați oul și amestecați încă un minut până se încorporează complet. Cu mixerul setat la scăzut, adăugați făină dintr-o dată, urmată de pudra de cacao. În cele din urmă, stropiți în zară și vanilie. Continuați să amestecați numai până la omogenizare. Împărțiți aluatul uniform între cupele de cupcake și coaceți timp de aproximativ 12 minute, sau până când se umflă și se fixează. Se lasă deoparte și se răcește cel puțin două ore înainte de umplere.
Faceți acoperirea și umplutura de marshmallow: într-un castron mediu (sau vasul unui mixer de stand) combinați gelatina cu jumătate de apă (5 uncii).
Se amestecă cu o furculiță pentru a se asigura că nu rămân bulgări de gelatină. Pune deoparte. Într-o oală medie, combinați apa rămasă, siropul de porumb, zahărul și sarea la foc mediu. Se amestecă ușor cu spatula pentru a se asigura că zahărul se dizolvă; evitați stropirea. Gatiti pana cand amestecul Inregistreaza 240 F pe un termometru pentru bomboane. Când se întâmplă, opriți imediat focul și răciți-l la 210 F. odată răcit, adăugați sirop de zahăr în amestecul de gelatină și bateți cu viteză mică până când gelatina s-a dizolvat complet. Creșteți viteza la mediu mare și bateți până când este ușor, pufos și triplat în vrac. În timp ce amestecați, adăugați sare și vanilie. Folosiți o spatulă pentru a transfera toate, cu excepția a 4 uncii de amestec, într-o pungă de patiserie. Puneți punga de patiserie deoparte.
Întoarceți restul de 4 uncii de puf în mixer și setați viteza la minim.
Adăugați smântână dintr—o dată și continuați să amestecați încă un minut-puful și smântâna vor avea un aspect destul de rupt. Creșteți viteza la mediu și continuați să bateți până când devin treptat omogene. Odată ce au, creșteți viteza la mediu mare și bateți până la rigidizare.
Transferați în punga de conducte potriviți cu un vârf de stea și puneți-l în frigider până când este necesar.
Umplerea cupcakes-urilor: eliberați cupcakes-urile din tigăi și aranjați, cu susul în jos, pe o tigaie căptușită cu pergament. Folosiți un cuțit pentru a face o gaură în fundul fiecărui cupcake. Luați punga de conducte cu frișcă de marshmallow și introduceți vârful 1" în cupcake. Țeavă aproximativ 3/4 uncie de umplere în fiecare cupcake, aproximativ o stoarce bun.
Finalizarea bilelor Sno: luați punga cu bici de marshmallow simplu și țineți-o direct deasupra unui cupcake. Puneți o pată generoasă deasupra cupcake-ului, suficient încât să curgă pe părțile laterale ale cupcake-ului și să-l învelească complet. Repetați până când toate cupcakes-urile rămase au fost acoperite.
Apoi, nuanțați nuca de cocos (dacă faceți o minge albă de Sno, măcinarea nucii de cocos într-un robot de bucătărie este încă de preferat, dar poate fi omisă dacă nu vă deranjează bucățile mari de nucă de cocos). Pentru a nuanța nuca de cocos, pulsați într-un robot de bucătărie, împreună cu un pic de colorant alimentar la alegere, până când culoarea este distribuită uniform și nuca de cocos a fost măcinată în bucăți mici. Înveliți cu generozitate fiecare cupcake acoperit cu marshmallow în nucă de cocos și lăsați să stea 1 oră. Salvați orice nucă de cocos suplimentară.
După o oră, folosiți un tăietor mare de prăjituri pentru a tăia excesul de marshmallow din fiecare minge Sno. Folosiți nucă de cocos rezervată pentru a acoperi marginile de marshmallow nou expuse.
Serviți imediat. Bilele Sno se consumă cel mai bine imediat, dar se vor păstra aproximativ o zi.