Castron mare de verdeață toscană

Castron mare de verdeață toscană
Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Un amestec de măsline, sos de casă toscan, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Bol pentru micul dejun cu verdeață și șuncă, Șuncă, verdeață și castron cu tăiței de ou, și Bol De Orez Tofu Cu Verdeață Italiană.

Instrucțiuni

1
Aruncați salata verde, roșiile și măslinele într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pansament; aruncați ușor.
3
Se acoperă cu brânză și crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista