Castravete-Pepene Verde Zdrobi

Castravete-Pepene Verde Zdrobi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Zdrobirea castraveților-pepene verde ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți castraveți, sare, cuburi de pepene verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepene Verde Castravete Slushie, Gheață De Castraveți Cu Pepene Verde, și Salată De Castraveți Cu Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită fină cu plasă de sârmă plasată peste un castron, presând solidele cu o lingură de lemn pentru a extrage lichid. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Combinați cuburile de gheață și amestecul de pepene verde într-un blender și procesați până se omogenizează și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista