Castravete Menta Raita

Castravete Menta Raita
Castravete menta Raita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 39 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, mentă, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Castravete Menta Raita, Castravete-Menta Raita, și Castravete-menta Raita.

Instrucțiuni

1
Transferați iaurtul într-un vas mare de amestecare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Bateti pana se omogenizeaza, aproximativ un minut. Îndoiți castraveții, menta, mierea și chimenul. Se amestecă până se încorporează complet. Terminați cu sucul de lămâie și sare și piper după gust. Acoperiți cu plastic și răciți până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se servește garnisit cu coaja de lămâie și mentă. Poate fi făcut din timp și refrigerat într-un recipient etanș timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca l ' Ecole 41 Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă aromatice expresive abundente de iasomie, fructe de pasiune și floare de portocal, cu arome de fructe stelare și măr, pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista