Castravete Menta Raita
Castravete menta Raita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 39 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, mentă, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Castravete Menta Raita, Castravete-Menta Raita, și Castravete-menta Raita.
Instrucțiuni
Transferați iaurtul într-un vas mare de amestecare din sticlă.
Bateti pana se omogenizeaza, aproximativ un minut. Îndoiți castraveții, menta, mierea și chimenul. Se amestecă până se încorporează complet. Terminați cu sucul de lămâie și sare și piper după gust. Acoperiți cu plastic și răciți până când este gata de utilizare.
Se servește garnisit cu coaja de lămâie și mentă. Poate fi făcut din timp și refrigerat într-un recipient etanș timp de până la 3 zile.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca l ' Ecole 41 Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă aromatice expresive abundente de iasomie, fructe de pasiune și floare de portocal, cu arome de fructe stelare și măr, pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.