Caserolă cu pâine prăjită
French Toast Casserole este un aperitiv care servește 12. O porție conține 258 de calorii , 10 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, extract de vanilie și lapte. Este perfect pentru toamna . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: caserolă de pâine prăjită franceză , caserolă de pâine prăjită franceză și caserolă de pâine prăjită franceză .
Instrucțiuni
Puneți cuburile de pâine într-un recipient de 13 inci uns. x 9-in. vas de copt. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, zahărul, vanilia și sarea.
Se toarnă peste pâine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se punctează cu unt.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara deasupra.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Se lasa sa stea 5 minute.
Serviți cu sirop de arțar dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV ONEHOPE Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.