Caserolă cu ouă consistentă Makeover
Makeover Hearty Egg Casserole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 234 de calorii, 16 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Pentru 1,05 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați cârnați de porc în vrac, lapte, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 47%. Încercați Caserola cu ouă consistentă, Caserola cu spanac Makeover și Caserola cu ananas Makeover pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți cârnații, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul și 1/2 cană de brânză.
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ouăle, înlocuitorul de ou, smântâna, laptele și nucșoara.
Se toarnă peste amestecul de cârnați.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 35-40 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Se presară cu brânză rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este alegeri excelente pentru caserola cu ouă. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.