Caserola Ușoară De Varză

Caserola ușoară de varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 80 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, varză, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Ușoară De Varză - Are Gust De Rulouri De Varză, Caserola De Varză Ușor Stratificată, și Caserola Cu Rulou De Varză Ușor De Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați varza, brânza Cheddar, ceapa, crema de supă de țelină și untul într-un bol mare.
Transferați într-un vas mare de copt, răspândind uniform legumele; se presară cu pesmet. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute și îndepărtați folia. Continuați să coaceți până se rumenesc și se rumenesc ușor, încă aproximativ 15 minute.