Caserola Ravioli Cu Aragaz Lent

Caserola Ravioli Cu Aragaz Lent
Reteta Slow Cooker Ravioli caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 ore și 15 minute. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Food.com are 6 fani. Dacă aveți la îndemână ravioli de vită, sos de roșii, sos de paste cu trei brânzeturi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent, Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent (Dimensiunea Mulțimii), și Supă De Ravioli Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista