Caserola Fierbinte De Salată Germană De Cartofi
Caserola fierbinte de salată Germană de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 291 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați sare, maioneză, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Caserola Germană De Cartofi, Caserola Germană de cartofi și cârnați, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți cartofii la fiert într-o oală mare cu apă sărată. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți; transferați cartofii într-un vas mare de copt.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se presară peste cartofi.
Încălziți o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati telina si ceapa verde pana cand telina este frageda, aproximativ 5 minute.
Transferați legumele în vasul de copt.
Bateți maioneza, oțetul, zahărul, muștarul, sarea și piperul negru într-un castron până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste cartofi și se amestecă până se amestecă bine.
Se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, 20 până la 35 de minute.