Caserola De Vită Reconfortantă

Caserola De Vită Reconfortantă
Caserola de vită reconfortantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 3.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 534 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Broccoli Reconfortantă, Caserola De Ton Reconfortantă, și Caserola De Pui Reconfortantă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 linguri de ulei într-o cratiță mare sau caserolă adâncă și prăjiți ceapa și morcovii până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Îndepărtați legumele înmuiate și glosate cu ulei într-un bol și adăugați uleiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Puneți făina într-o pungă mare de congelator împreună cu sare și piper, salvie și ienibahar; adăugați bucățile de vită în pungă, aruncând făina, înainte de a arde carnea în tigaie. Faceți acest lucru în loturi, rumenind puțin carnea și îndepărtând toată carnea de vită într-un vas mare în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Când toată carnea este rumenită și scoasă din tigaie, amestecați sau amestecați sucul de portocale și stout și lăsați-l să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
StoutStout
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați apa și apoi întoarceți carnea și legumele în tigaie. Amestecați coaja de portocală și frunzele de dafin, aduceți la fierbere și apoi întoarceți tocanul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore. Acest lucru este cel mai bine reîncălzit la 1 sau 2 zile după, dar dacă serviți tocană în aceeași zi, adăugați încă o jumătate de oră la timpul de gătit doar pentru a vă asigura că carnea este moale, moale și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Revista