Caserola De Vită Cu Chili

Caserola De Vită Cu Chili
Chili Carne de vită caserola este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână porumb de sâmbure, conserve de roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de vită, orez și Chili, Chili Carne De Vită Porumb Pâine Caserola, și Carne de vită Chili (Chili con Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea măcinată până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie separată la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă ardeiul verde și mazărea și se condimentează cu pudră de chili și fulgi de ardei roșu. Amestecați carnea de vită gătită, roșiile și pasta de roșii în amestec. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Se amestecă boabele de rinichi și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Puneți 1/2 amestecul de tigaie în vasul de caserolă pregătit și acoperiți cu 1/2 sferturile de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Strat cu amestecul de tigaie rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Acoperiți și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți capacul și acoperiți cu tortilele și brânza rămase. Continuați să coaceți 10 minute sau până când brânza este topită și maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista