Caserola De Umplutură De Legume
Caserola de umplutură de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 458 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă condensată de supă de țelină, legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Legume, Umplutura De Legume Se Coace, și Legume & Umplutura Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scurgeți o cutie de legume amestecate și turnați ambele cutii într-o caserolă de 2 litri (una cu capac, de preferință).
Se toarnă cremă de supă de țelină peste legume (folosiți o singură cutie pentru o caserolă mai uscată); se amestecă ușor până se amestecă bine.
Întindeți ceapa prăjită peste legume și apoi întindeți umplutura deasupra cepei.
Se toarnă untul topit peste umplutură; acoperiți vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește câteva minute înainte de servire.