Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Caserola de pește-spadă siciliană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 578 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii prune, dovlecei de vară, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește-Spadă, Stil Sicilian, Pește-Spadă În Stil Sicilian, și Pește-spadă în stil Sicilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați coacăzele și 1/3 cană de vin într-o cană de măsurare a paharului, cuptorul cu microunde la 1 minut și lăsați să se absoarbă în timp ce pregătiți caserola. Condimentați peștele-spadă cu sare și piper și dragați în făină; îndepărtați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pește-spadă
Coacăze
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Se toarnă 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu-mare. Fripturi brune 1 1/2 minute pe fiecare parte, până devin aurii (dar nu fierte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați într - o caserolă sau un vas de copt de 2 1/2 până la 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se toarnă restul de 1/3 cană de vin în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați ceapă și gătiți 5 minute sau până când devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați coacăzele înmuiate (și orice vin rămas în ceașcă) și amestecați roșiile și următoarele 4 ingrediente. Continuați să gătiți 7 minute, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged și aromele s-au amestecat. Acoperiți fiecare friptură cu amestec de legume; se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coacăze
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cuțit De Toaletă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când peștele este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți imediat, lingând orice suc de tigaie peste porții. Se acoperă cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Bazele caserolei: vasele din sticlă și ceramică (faianță) funcționează cel mai bine pentru gătitul caserolei, deoarece se încălzesc rapid și uniform. Dacă înlocuiți o tigaie metalică, caserola se gătește de obicei mai încet, deci poate fi necesar să creșteți temperatura cuptorului cu 25 pentru a compensa.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Începeți întotdeauna cu cele mai proaspete fructe de mare disponibile și uscați-le. Dacă utilizați fripturi sau fileuri individuale, selectați bucăți care au o grosime de cel puțin 1 inch. Dacă un singur file dintr-un pește mare se îngustează până la un capăt subțire, pliați capătul subțire sub pentru a ajuta fileul să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Dacă fileul din caserolă este gros, lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți celelalte ingrediente pentru vas. Se va găti mai repede.
12
Fileurile sau fripturile groase, mai ales dacă sunt acoperite cu un sos sau topping, pot dura între 12 și 15 minute de coacere pe inch. Pentru a verifica coacerea, tăiați fileul în partea cea mai groasă pentru a vedea dacă este opac în interior și se desprinde cu puțină rezistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Rețetele de caserole care solicită fructe de mare sau pește complet sau parțial gătite au nevoie doar de suficient timp în cuptor pentru a se încălzi, așa că un termometru cu citire instantanee este util. Dacă mijlocul caserolei înregistrează 160, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Dacă faceți o caserolă cu fructe de mare fierte care se adaugă la un sos, încălziți sosul separat, amestecați pește rece și gătit și apoi asamblați vasul. Acest lucru va accelera timpul în cuptor și va împiedica dezintegrarea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Nu gătiți pește Până când nu se fulgi ușor - până în acel moment, peștele a renunțat la toate sucurile sale, făcându-l uscat și lăsând multă apă în vas. Dacă se întâmplă acest lucru, puneți sucurile înapoi peste pește atunci când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță Brite
16
Amintiți-vă, caserola va continua să gătească odată ce a fost scoasă din cuptor, deci este mai bine să o scoateți mai devreme decât mai târziu.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.