Caserola de orez sălbatic și curcan
Caserola de orez sălbatic și curcan este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 49 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, condimentată și orez, curcan tăiat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caserola de curcan și orez sălbatic, Caserola de curcan și orez sălbatic, și Caserola de curcan și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Se amestecă toate ingredientele, inclusiv pachetul de condimente din amestecul de orez, în caserola unsă de 2 litri.
Acoperiți și coaceți 45 până la 50 de minute sau până când orezul este fraged. Descoperiți și coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit.