Caserola De Mic Dejun Cu Dovlecei
Reteta dovlecel mic dejun caserola se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, dovlecei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Crăciun. 925 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Mic Dejun Cu Dovlecei, Caserola de mic dejun cu dovlecei și Feta, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Ierburi De Dovlecei.
Instrucțiuni
Faceți baza de brânză de ou: într-un castron mare bateți ouăle.
Adăugați ricotta și bateți până se omogenizează.
Se amestecă parmezanul ras, Tabasco, sare și piper.
Pregătiți legumele și pâinea, adăugați la amestecul de ouă: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c). Pregătiți legumele și pâinea. Odată ce tocați roșiile, stoarceți excesul de umiditate din ele presându-le într-o sită sau învelind în prosoape de hârtie și strângând.
Adăugați roșiile, busuiocul și dovleceii în amestecul de ouă.
Umeziți cuburile de pâine cu puțină apă, apoi stoarceți excesul de umiditate folosind prosoape de hârtie.
Se amestecă cuburile de pâine în amestecul de ouă.
Coaceți: acoperiți cu generozitate fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 9x13 cu ulei de măsline.
Turnați amestecul de legume cu ou în tigaia de copt și uniformizați-l în tigaie.
Așezați în raftul din mijloc al cuptorului.
Se coace timp de 30 de minute la 350 buc.F (175 buc. c). Caserola ar trebui să se umfle și să se rumenească ușor. Dacă nu s-a rumenit suficient după 30 de minute la acea temperatură, creșteți căldura la 425 cm.F (220 cm. C) și gătiți încă 5-10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft timp de 10 minute înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.