Caserola De Mic Dejun Cu Dovlecei

Caserola De Mic Dejun Cu Dovlecei
Reteta dovlecel mic dejun caserola se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, dovlecei, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Crăciun. 925 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Mic Dejun Cu Dovlecei, Caserola de mic dejun cu dovlecei și Feta, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Ierburi De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Faceți baza de brânză de ou: într-un castron mare bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați ricotta și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
3
Se amestecă parmezanul ras, Tabasco, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
4
Pregătiți legumele și pâinea, adăugați la amestecul de ouă: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (175 buc. c). Pregătiți legumele și pâinea. Odată ce tocați roșiile, stoarceți excesul de umiditate din ele presându-le într-o sită sau învelind în prosoape de hârtie și strângând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați roșiile, busuiocul și dovleceii în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(Keebler)(Keebler)
6
Umeziți cuburile de pâine cu puțină apă, apoi stoarceți excesul de umiditate folosind prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Se amestecă cuburile de pâine în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
8
Coaceți: acoperiți cu generozitate fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 9x13 cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Turnați amestecul de legume cu ou în tigaia de copt și uniformizați-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Așezați în raftul din mijloc al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Se coace timp de 30 de minute la 350 buc.F (175 buc. c). Caserola ar trebui să se umfle și să se rumenească ușor. Dacă nu s-a rumenit suficient după 30 de minute la acea temperatură, creșteți căldura la 425 cm.F (220 cm. C) și gătiți încă 5-10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft timp de 10 minute înainte de a tăia în pătrate pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista