Caserola de legume cu fasole verde a mamei
Caserola de legume cu fasole verde a mamei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 315 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți smântână, fasole, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Caserola de fasole verde sau legume, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă.
Într-un castron, amestecați împreună crema de supă de țelină, smântână, brânză Cheddar, ceapă și sare până se combină bine.
Se amestecă fasolea verde și porumbul împreună în vasul pregătit și se întinde amestecul de supă peste legume.
Așezați biscuiții zdrobiți într-un castron și amestecați untul.
Întindeți firimiturile peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și toppingul de firimituri este maro auriu, aproximativ 45 de minute.