Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie
Caserola de fasole verde proaspătă de familie este un hor d ' oeuvre American. O porție conține 245 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello pentru copii, fasole verde, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 326 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie, Caserola De Fasole Verde Proaspătă, și Caserola De Fasole Verde Proaspătă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați fasolea și gătiți până când este fragedă, dar încă fermă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scoateți fasolea din apă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a păstra culoarea și a opri gătitul.
Scurgeți fasolea și lăsați-o deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă. Se amestecă ciupercile, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați făina și amestecați încă un minut, pentru a găti gustul făinii crude, apoi amestecați smântâna. Fierbeți doar câteva minute pentru a aduce aromele împreună și pentru a gusta condimentele.
Tăiați fasolea verde în bucăți de 2 inci. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică. Zdrobiți fulgii de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați-i în tigaie cu untul. Aruncă pentru a acoperi.
Întindeți fasolea verde pe fundul unei caserole de 9 inci.
Se toarnă tot amestecul de sos de ciuperci peste fasole și se acoperă cu brânza rasă.
Se presară cu fulgii de cereale cu unt și se coace în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F, până se rumenesc ușor și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.