Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie

Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie
Caserola de fasole verde proaspătă de familie este un hor d ' oeuvre American. O porție conține 245 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello pentru copii, fasole verde, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 326 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie, Caserola De Fasole Verde Proaspătă, și Caserola De Fasole Verde Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați fasolea și gătiți până când este fragedă, dar încă fermă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Scoateți fasolea din apă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a păstra culoarea și a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți fasolea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
7
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă. Se amestecă ciupercile, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
9
Adăugați făina și amestecați încă un minut, pentru a găti gustul făinii crude, apoi amestecați smântâna. Fierbeți doar câteva minute pentru a aduce aromele împreună și pentru a gusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Tăiați fasolea verde în bucăți de 2 inci. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică. Zdrobiți fulgii de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați-i în tigaie cu untul. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
UntUnt
CerealeCereale
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
TigaieTigaie
11
Întindeți fasolea verde pe fundul unei caserole de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
12
Se toarnă tot amestecul de sos de ciuperci peste fasole și se acoperă cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
FasoleFasole
SosSos
13
Se presară cu fulgii de cereale cu unt și se coace în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F, până se rumenesc ușor și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista