Caserola de dovlecei, roșii și ceapă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. O porție conține 214 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zucchini-Ceapa Caserola, Caserola De Roșii Cu Dovlecei, și Tartă de ceapă caramelizată, dovlecei, roșii și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Aranjați feliile de dovlecel, feliile de roșii și feliile de ceapă în straturi alternante în vasul de copt pregătit. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic; amestecați oțetul, sarea de usturoi, busuiocul și muștarul în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Sare De Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Muștar
Oțet
Unt
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de unt peste legume; presărați parmezanul peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Legume
Unt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește bine, aproximativ 30 de minute.