Caserola De Cod La Cuptor Chef-Boy-I-Be-Illinois

Caserola De Cod La Cuptor Chef-Boy-I-Be-Illinois
Caserola de cod coaptă Chef-Boy-I-Be-Illinois ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți oregano, conserve de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chef-Boy-I-Be-Illinois' Oktoberfest Skillet, Bucătar-Băiat-I-Fi-Illinois' Broccoli Italiano, și Paste Ligurice Din Illinois, Chef-Boy-I-Be pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista