Caserola de ciuperci mixte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Orez Mixt De Ciuperci, Tartele Mixte De Ciuperci, și Ragout Mixt De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt superficial de 2 litri cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați porcinii într-un vas mediu rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă apa clocotită peste ele și se lasă ciupercile să stea până se înmoaie, aproximativ 12 minute.Între timp, întindeți cuburile de pâine într-un strat uniform pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți untul măsurat și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciupercile chanterelle și cremini și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile și-au eliberat lichidul și sunt maronii aurii, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Chanterelle
7
Adăugați șalota și cimbru, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați porcinii rehidratați în tigaie (aveți grijă să nu deranjați sedimentul nisipos din fundul vasului) și puneți lichidul de ciuperci deoparte. Gătiti, amestecând ocazional, până când șalotele s-au înmuiat, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați vinul, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei și gătiți până când vinul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 1 până la 2 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Răsturnați amestecul de ciuperci în castron cu cuburile de pâine prăjită (rezervați tigaia), adăugați oul și amestecați pentru a combina. Măsurați 1/2 cană din lichidul de ciuperci rezervat, având grijă să nu includeți sedimentul și aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovleci De Plăcintă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Stropiți lichidul măsurat în vas și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Transferați amestecul de ciuperci-pâine în vasul de copt pregătit și întindeți-l într-un strat uniform; pus deoparte.Puneți tigaia rezervată la foc mediu-mic, adăugați smântâna și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Șoptind constant, adăugați brânza câte 1 bucată, lăsând fiecare bucată să se topească înainte de a adăuga următoarea. (Dacă adăugați brânza prea repede sau încetați să bateți, sosul se poate rupe. Dacă se rupe, presărați amidon de porumb 1/2 linguriță la un moment dat și adăugați mai multă smântână câte un strop în timp ce bateți până când sosul clocotește, cremos și neted din nou.) Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciocolată Semidulce Pe Baton
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Se toarnă sosul de brânză uniform peste ciuperci și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
13
Coaceți până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.