Caserola De Cartofi Piure
Caserola cu piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, arpagic, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Caserola De Cartofi Piure, Caserola De Cartofi Piure, și Caserola De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cartofii, usturoiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid de gătit.
Apăsați amestecul de cartofi în loturi printr-un ricer într-un castron mare. Se amestecă 1/2 cană de lichid de gătit rezervat, restul de 3/4 linguriță de sare și cremă de brânză.
Puneți amestecul de cartofi într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci, sigur pentru broiler, acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Combinați Parmigiano-Reggiano și panko; presărați uniform deasupra cartofilor. Se fierbe 4 minute sau până se rumenesc.