Caserola De Cartofi Dulci
Caserola de cartofi dulci este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 522 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr brun, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Dulci, și Caserola De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți un vas de copt de 13 pe 9 inci.
Puneți cartofii dulci într-o oală mare. Acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand cartofii dulci sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine, scuturând excesul de apă.
Transferați cartofii dulci într-un robot de bucătărie (în loturi, dacă este necesar) și faceți piure până se omogenizează.
Răsturnați piureul într-un castron mare.
Adăugați jumătate din unt, 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de nucșoară, 1/2 cană de zahăr brun și lapte și amestecați până se combină. Se amestecă ouăle.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit și se netezește suprafața. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute.
Între timp, întindeți pecanele pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute, până se prăjesc ușor.
Transferați nucile pecan pe o suprafață de lucru și tocați-le grosier. Într-un castron, aruncați pecanele cu fulgii de porumb, scorțișoara și restul de unt topit, 1/2 linguriță de nucșoară și 1 cană de zahăr brun. Se condimentează cu sare.
Scoateți folia din caserolă. Puneți bucăți mici de topping peste cartofii dulci.
Coaceți, neacoperit, timp de 40 de minute mai mult, până când toppingul este auriu și sfârâit.
Lăsați caserola să stea 20 de minute înainte de servire.