Caserola De Cartofi Dulci
Caserola de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 382 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caise, zahăr brun ferm, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cea mai bună caserolă de cartofi dulci a mamei, și Caserola De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți cartofii dulci pe o tavă de foi și prăjiți timp de 35 până la 40 de minute. Cartofii dulci ar putea fi încă puțin greu în centru - nicio problemă!
În timp ce cartofii dulci se coace, faceți toppingul. Într-un robot de bucătărie, combinați fulgii de ovăz, zahărul brun, uleiul de măsline, untul și nucile și pulsați până când amestecul se reunește.
Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, curățați-i și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Aruncați piei.
Puneți cartofii într-un vas mare și adăugați ingredientele rămase. Mash împreună cu un masher de cartofi până când se combină bine.
Transferați amestecul într-o farfurie de 2 litri. Zdrobiți amestecul de topping peste cartofi.
Coaceți până când amestecul este fierbinte până la capăt și toppingul este maro și crocant, aproximativ 30 de minute.
Acesta este un cartof dulce fierbinte!