Caserola cu șuncă și ouă
Rețeta caserola cu șuncă și ouă poate fi făcută în aproximativ 1 oră. O porție conține 280 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 91 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest curs principal. Dacă aveți la îndemână pâine, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Caserola Cu Șuncă Și Ouă, Caserola cu șuncă și ouă, și Caserola Cu Șuncă Și Ouă Deviled sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ardeiul verde în unt până se înmoaie.
Îndepărtați ardeiul verde, rezervând picături.
Combinați ardeiul verde, pâinea și șunca; puneți-l într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt.
Adăugați brânză la picături; gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste branza.
Se toarnă peste amestecul de pâine.
Bateți ouăle, laptele și muștarul; se toarnă peste brânză. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 45-55 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant
Caserola de ouă poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.