Caserola cu cap de leu

Caserola cu cap de leu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu cap de leu. Această rețetă face 4 porții cu 584 calorii, 29G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, sherry uscat mediu, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele cu cap de leu, Chiftele cu cap de leu, și Chiftele cu cap de leu.

Instrucțiuni

1
Acoperiți ciupercile cu apă fierbinte (2 căni) într-un castron și lăsați să stea 30 de minute, apoi stoarceți excesul de apă din ciuperci și rezervați 1 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor (aruncați restul sau rezervați pentru o altă utilizare). Aruncați tulpinile de ciuperci și tăiați capacele în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, amestecați împreună carne de porc, scallions, castane de apă, vin de orez, ulei de susan, zahăr, 1 lingură de ghimbir, 1 lingură de sos de soia și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu mâinile. Adunați împreună amestecul de porc și aruncați-l pe fundul sau partea laterală a bolului de 5 sau 6 ori până la textura fermă, apoi răciți, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Ulei De SusanUlei De Susan
Vin De OrezVin De Orez
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți și rezervați 4 frunze mari de varză. Înjumătățiți capul de varză pe lungime, apoi tăiați și aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Tăiați jumătățile de varză transversal în bucăți de 2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu. Rotiți 2 linguri de ulei de arahide pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale wok-ului, apoi amestecați ciupercile, jumătate de varză și lingura rămasă de ghimbir până când varza începe să se ofilească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați varza rămasă și 3/4 linguriță de sare și amestecați până când toată varza a început să se ofilească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SareSare
7
Adăugați lichid de înmuiere rezervat (1 cană) și continuați să prăjiți până când varza este ofilită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Transferați amestecul într - o oală de lut de 4 litri sau într-o oală grea de 4 până la 5 litri, aranjând uniform pe fund. Ștergeți wok curat cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Amestecați amidonul de porumb, piperul și lingura rămasă de sos de soia într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Împărțiți amestecul de porc în sferturi, apoi acoperiți-vă mâinile cu o parte din amestecul de amidon de porumb. Formați 4 chiftele mari, transferându-le pe fiecare așa cum s-a format pe o farfurie mare și apoi acoperindu-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ChifteleChiftele
Carne De PorcCarne De Porc
11
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu, apoi turnați uleiul de arahide rămas (suficient pentru a măsura un wok de 1/4 inch). Reduceți căldura la moderat ridicată și aranjați ușor chiftelele în wok. Prăjiți chiftelele, întorcându-le ușor cu clești sau o lingură cu fante, până devin aurii adânci pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total (dacă chiftelele se lipesc de wok, adăugați mai mult ulei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
ChifteleChiftele
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi aranjați deasupra varză în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați bulion, apoi acoperiți chiftelele complet cu 4 frunze de varză rezervate. Aduceți lichidul doar la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, acoperit, 1 oră. (Verificați ocazional pentru a vă asigura că lichidul nu fierbe energic.) Condimentați bulionul cu sare, apoi mutați frunzele mari de varză în jurul părții oalei pentru a semăna cu coama unui leu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
VarzăVarză
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Serviți în boluri individuale de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Amestecul de porc poate fi răcit până la 1 zi.* Varza poate fi tăiată cu 1 zi înainte, apoi răcită, învelită în prosoape de hârtie umezite, în pungi mari de plastic sigilate (apăsați orice exces de aer înainte de sigilare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista