Cartofi și roșii uscate la soare gratinate
Cartofii și roșiile uscate la soare gratinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oregano, piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Combinați apa și roșiile uscate la soare într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se toacă grosier; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați cartoful într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine. Aranjați cartoful într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați roșii uscate la soare, oregano, sare și piper și gătiți 2 minute. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Presărați amestecul de roșii cu făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se adaugă brânză, amestecând până se topește brânza.
Se toarnă sosul peste cartofi, aruncând ușor pentru a acoperi.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când sunt bule și aurii.