Cartofii umpluți greci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 436 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aperitive Grecesti, Încărcat Grecian, și Paste Grecesti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați cartofii; înțepați fiecare de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați fasole, apă, 1/4 cană suc de lămâie, 1/2 linguriță condiment grecesc și 1/4 linguriță sare. Procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați restul de 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță de condimente și 1/4 linguriță de sare; adăugați roșii, măsline și piper, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Tăiați o fantă longitudinală deasupra fiecărui cartof. Apăsați capetele fiecărui cartof spre centru, împingând pulpa în sus. Topiți cartofii uniform cu amestec de fasole și amestec de roșii; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe